МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска Управата на ГФК Тиквеш 1930 го претстстави новиот шеф на стручниот штаб на клубот.Се работи за докажано фудбалско име кај нас -Раде Цицмиловиќ, кој ја водеше Беласица до Првата лига.Тој имаше средба со фудбалерите и Управата,при што беше договорена стратегијата за работа на клубот и играта на Тиквеш како би била остарена желбата и амбицијата на Управата, фудбалерите и фудбалкската јавност кај нас, Тиквеш да влезе во Првата фудбаска лига.Управата му се заблагодари на Љупчо Дуимитковски -Гањо за неговата досегашна работа.

Пред камерата на РТК.МК говореа- Миле Масларков- претседател на клубот

- Раде Цицмиловиќ- шеф на стручниот штаб

-Ѓорѓи Мојсов - капитен на клубот

233333333332.jpg

23333333333456.PNG

99888888888888888.PNG