МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Почитувани пријатели.Порталот www.rtk.mk продолжува со серијалот документарни емисии под наслов„Од архивата на РТК“.Овој пат ви ја пријажуваме документарната емисија „Мајсторот“
посветена на фудбалски тренер на сите времиња Наќо Тотовски. Емисијата е снимена 2002 година од авторот Мики Виденовиќ, кога Тотовски имаше 80 години.