Асфалтирани регионални и локални патишта и улици

Денеска на Прес конференција на стартот на градежната сезона градоначалникот Александар Панов најави низа асфалтирања и решавање на комунални прашања во градот и селата.Меѓу другото во изјавата за медиумите наведе дека зад актулната локална власт се низа проекти од ова сфера; значајни регинални и локални патни правци и улици :

(изјава градоначалник Александар Панов)