МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Мостот и улицата „7Септември 1957 година“

Тогаш кога беше друго време,и поинаку се размислуваше,и градеше, Кавадарци изгледаше вака какво што го гледате на ова фотографија од 1957 година.Погледот од окото и камерата на хроничарот кој својата фотографија ја оставил на Музеј Галеријата, ни го прикажува Мостот на реката „Луда Мара„ дел од улицата „7 Септември„ и сеуште непробиени и изградени улици „Цано Поп Ристов„ и кејот на улицата„Браќа Џунови“.