Денеска во 20 часот во Дом на културата –„Иван Мазов Климе“ во Кавадарци ке се одржи премиера на Stand up комедијата ,, Јас сум од Антиго - На Ти Го,, на авторот и самоук актер Пецо Миланов од Неготино.

Пецо Миланов-наш колега-новинар ,од времето кога Радио Неготино и РТН беа релевентни медиуми во Неготино, се враќа на сцената во ново , досега за нас , непознато светло и мило ни е што со нов елан и ентузијазам нашиот колега успева да ја пласира својата ментална енергија кон лугето околу себе.Искрено посакуваме неговиот проект да успее и да продолжи со таа динамика да се развива .

18486329_10207262169712554_210445817475247021_n.jpgВечерва www.rtk.mk со своја новинарска и снаимателска екипа ке ја следи неговата Stand up комедија „Јас сум Антиго-На Ти Го“.Билети се продаваат два часа пред почетокот на премиерата.