МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Клубот ке има неколку принови, но смета и на домашни кошаркари

На спортскиот центар „Мито Хаџивасилев-Јасмин „ вчера КК„Фени Индустри„ ги започна подготовките за годинашнава натпреварувачка сезона.На средбата со новинарите тренерот Љупчо Малинков и неколкумина кошаркари најавија во каква атмосвера ке траат подготовките, со кој кадар ке ги одиграаат натпреварите и кои се очекувањата на суперлигашот од Кавадарци.

192882733700000.jpg.jpg