МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

- нови тротоари- реконструкција на скали- поплочување- патеки на градски гробишта- санирање на ударни дупки- нови улици во 3 села

Погледнете го прилогот на Марјан Димитров и изјавата на Александар Панов - Градоначалник на Кавадарци​ на следниот линк.