МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Заедно здружени да изградиме модерна и развиена општина. Граѓаните на Кавадарци заслужуваат претставници кои ќе се борат за напредокот на градот и за поквалитетен живот на сите“-СДСМ-Кавадарци

1. д-р Виолета Димитрова (доктор специјалист по физикална медицина)

2. Митко Камчев (приватен стопанственик)

3. Јосиф Стојанов (приватен стопанственик)

4. Лазар Туриманџов (невработен)

5. Василка Дрварова (дипл. толкувач по англиски и француски јазик)

6. Ташо Радњански (професор по македонски јазик)

7. Мирјана Гркова (сметководител во Основен Суд Кавадарци)

8. Развигор Кабранов (раководител во ЈП Комуналец)

9. Петар Николов (дипл. професор по физичка култура)

10. Маре Анастасова (банкарски службеник)

11. Горан Тодоров (вработен во Горска)

12. м-р Цветанка Камчева (магистер по јавна администрација)

13. Анѓелчо Петков (дипл. професор по одделенска настава)

14. Александар Митрев (дипл. социјален работник)

15. Александра Хаџиќ (студент на Економски факултет)

16. Вуко Мелов (дипломиран економист)

17. Вера Кујумџиева (работник во конфекција)

18. Анета Ристова (невработена)

19. м-р Кирил Тасев (магистер по енергетика)