МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-И денеска поради дефект без вода ке биде делот на т.н.„Голи оток“

Најнова информација од дежурната служба во ЈП„Комуналец„-ОЕ„Водовод и канализација„ е дека поради изведба на неопходни зафати(на дефект) граѓаните кои живеат во таканаречената зона „Голи Оток“ во високите делови на Урбаната заедница „Страшо Пинџур„ денеска (3 октомври) од 9 до 14 часот ке бидат без вода.Екипите ке настојуваат нормално водоснадување на овој дел на градот да биде воспоставено и порано.