МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешната средба со новинарите ,претседателот на ОО на НСДП Влатко Клинчаров,најави дека ова партија ке ја подржи кандидатурата на Бетијан Китев од СДСМ за градоначалник на Кавадарци.