МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Детското игралиште во село Возарци е во завршна фаза! Откако се бетонираше на 150 м2 површина, веќе се поставуваат нови и репарирани детски реквизити, по што следува поставувње на гумена подлога и озеленување. Изведувач на работите е „Ас Машини “ДООЕЛ. 350250774_171507939221693_3993017990071822028_n 350469771_927940091794076_7577949658398109813_n 350469807_6178147988970027_2994348902558861134_n