Денеска во просториите на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци се одржа новогодишен прием за сите членови и симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци.Средбата ја организира претседателот на ОК Зоран Јованчев.На неа присуствуваше пратеникот Весна Пемова, градоначалникот на Општина Кавадарци-Митко Јанчев кој му даде подршка на изборот на новиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ на ниво на држава и на ОК на ВМРО-ДПМНЕ-Кавадарци - а воедно и се заблагодари на членството за подршката на членовите и симпатизерите на ВМРО-ДПМНЕ на довербата на последните Локални избори 2017 година.