МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Дегустација на вино во винаријата “Тиквеш“ на семејството Велкови 1928 година.

На фотографијата Пане Велков-сопственикот на винаријата со Лазар Јосифов и чиновници од кавадаречката општина. Фотографијата е снимена пред точно 90 години на Св.Трифун 1928 година.