МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Kaвадарци пред 61 година

На фотографијата снимена од Бранко Ивановски во 1957 година се гледа Собранието на Општина Кавадарци, дуќаните на “Бел камен“, “Борово“, “Прогрес“, “Вишешница“, “Таан Алва“, “Тиквеш“, куќата на Ефтим Апостолов -Џамбазот и други.

Од фототеката на Музеј-галерија Кавадарци.