МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градежната оператива на фирмата „Ас Машини“ од Кавадарци работи на поплочување на дел од улицата „Боро Ваташки“ зад црквата во село Ваташа.

Станува збор за проект на Oпштина Кавадарци со кој се поплочуваат дополнителни 200 м2 од оваа улица во селото. Општината за оваа намена издвојува 618.084 денари, а парите се обезбедени од комуналната сметка на општинскиот буџет.

66666.jpg

77777.jpg