Не помина многу време од поставувањето, едносмерниот знак од улицата „Браќа Џунови„ заврши во река. Утринава го забележавме во „Луда Мара„.Очиглено некој е против нешто, а поврзано со новата одлука за едносмерен сообраќај на ова улица , или во прашање е нешто друго. Во секој случај се работи за вандализам од висок ранг.

3.jpg4.jpg