МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Јавното претпријатие „Комуналец„ од Кавадарци најавува дека утре ке работи на отстанување на дефект поради што Рососман, Спорт и неколку значајни улици ке останат без вода.Терминот на најавениот недостиг е од 9 до 12 часот.

Во соопштението на ЈП КОмуналец се наведива-

интегрален текст:

„Утре 14.11.2018 поради дефект на водоводна линија помеѓу 9 и 12 часот без вода за пиење ќе останат улиците :

- „Блажо Алексов„, „Булевар Македонија“, „Видое Смилевски„,, селата Росоман, Сопот и Индустриската зона -“Западен Булевар.“