МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вчера престојуваше во Кавадарци меѓу членството на партијата.Придружуван од претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Зоран Јованчев и голем број активисти се разговараше за актуелните партиски,политички и економски состојби во Кавадарци и државата.