Градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев и за времена празниците беше со своите сограѓани.На полноќ (31/12/2018)ги поздрави и им ја честита Новата година на граѓаните на Градскиот плоштад.Потоа ги посети службите кои фукционираат 24 часа: Полиција, Брза Помош и Општата болница и П Пожарната Т. единица а на дежурните им врачи пригодни подароци.

49140322_2329136183977096_680599029033205760_n.jpg49180765_2329135697310478_3115738184697249792_n.jpg

49517094_2329140193976695_8324479997922246656_n.jpg

49108962_2329140860643295_3062916473572818944_n.jpg

49428985_2329140677309980_6056794161066016768_n.jpg

48423546_2329140583976656_7966368846007238656_n.jpg

49140265_2329135077310540_507956092651700224_n.jpg