МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци продолжува со реализација на проектот за ревитализација на Спортската сала „Партизан“.

Денеска се работеше на поставувањето на новиот паркет на спортскиот терен. На површина од близу 600м2 се поставува современ „таркет паркет“ со дебелина од 2 сантиметри кој веднаш е подготвен за употерба, без дополнителни интервенции со лакирање.

Паралелно се монтира и новото осветлување.

52033879_2356432937914087_2773564655690317824_n.jpg