МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Известување до жителите на улица Рајна Соколова

Ве известуваме дека контејнерот од 5 м3 што се наоѓа на улица Рајна Соколова ќе биде дислоциран .Отпадот да се складира во индивидуалните типизирани канти за смет кои ќе се празнат како и до сега во деновите вторник и петок во утринските часови.

Воедно се замолуваат граѓаните да не складираат отпад на досегашното место каде што беше поставен големиот контејнер.

ЈП Комуналец Одд. за износ на смет