МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Петар Николов- советник и член на ОО на СДСМ денеска на местото на новиот мост кој се гради на излезот од село Ваташа, потсети на досегашните вложувања на Владата на СДСМ во инфаструктурни објекти во Општина Кавадарци.