ЈП Комуналец -Кавадарци активно работи на улиците во градот користејќи ја современата нова механизација.Се работи за сопствено производство на асфалт кој на лице место го употребува , во случајот за санирање на на дупки и прокопи и општетувања околу шахти.

56976896_2393425034214877_4489816656410836992_n.jpg

56879279_2393424977548216_6055435516881403904_n.jpg

56913394_2393425020881545_4651902795107008512_n.jpg