МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Ова е Грдскиот плоштад во Кавадарци 1964 година , кога беше пуштена во употреба новата Стоковна куќа, а сеуште не се срушени старите дуќани од нејзината десна страна. Плоштадот сеуште не е поплочен и служеше како паркиралиште за малкуте автомобили во Кавадарци.“

П.Камчевски