МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Јавното претпријатеие „Комуналец„ -Кавадарци ги известува сите граѓани дека поради зголемените летни температури, почнувајќи од утре 18.јуни,2019, износот на смет ќе се врши од 6 часот наутро.