МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На општествено одговорни фирми во Кавадарци денеска Банката за храна, со спроведувачот на ова активност од Кавадари Еко-живот-Еко ценгтар , им беа врачени благодарници за вклученост со донации во развојот на ова нова дејност чија основна цел е помош за социјално загрозените семејства кај нас.Alliance One (Alajans Uan) и една од добитичкиуте на наградата во иднина ќе учествува во слични проекти кои имаат за цел помош на заедницата.Инаку средствата кои се наменети за опремата и други артикли се собрани од самите врабитени на компанијата.Покрај Aлијанс уан, признанија се предвидени и за Дени техно , Слога пром и Мин-екс, а се очекува кон Банката за храна да се приклулат и други компании.За крајот на август предвидена е новина која дополнително ке биде соопштена.Нјаголема е благодарноста кон Општина Кавадарци и градоначалникот Митко Јанчев кој целосно се заложи за добра работа, услови и функционирање на Банката за храна во Општината.

67628895_2380622135483499_2784237765384994816_n.jpg

67661928_708954639553869_242118911477153792_n.jpg

67699031_2604433772933826_5870022289814192128_n.jpg67946287_531513400927417_1496147386500644864_n.jpg