МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Размена на образовни практики на ООУ„Гоце Делчев“ и образовни институции од Рејунион ајланд-островска држава на Пацификот.Петмина образовни стручњаци од ова држава беа примени од градоначалникот на Општина Каадарцци М-р Митко Јанчев ,кој ја поздрави ваквиот вид на програма која значи доусовршување и доближување до Европските и светските искуства.

72296214_401137670837523_1973198646836985856_n.jpg72346259_2328687540592252_5394859646856986624_n.jpg72593716_2786835311328060_1040090738055970816_n.jpg73323790_2480581268934058_6723854108857466880_n.jpg