МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Првиот полициски час на територијата на државата и во Општинава се почитувал.Во Општинава нема регистрирано нарушување на мерките кој се пропишани со ова ова наредба, и полицијата својата работа си ја заврши без поголеми нарушувања на мирот .

Денеска , по значитеното заладување на времето, граѓаните поред банките,продавниците, аптеките и другите јавни јавни суж би се однесуваа дисциплинирано и без поголеми тензии, главно со маски и ракјавици на себе.

Според официјалните податоци ,Кавадарци има три лица заболени од коронавирус, а на повеќемина други им се земени брисови а резултатие сеуште не се објавени.