ДЕНЕСКА ТРОЈЦА МЛАДИ ПОЗИТУВНИ НА КОРОНАВИРУС

Продолжува трендот,главно на млади луѓе , заразени со ковид 19.Денеска , според д-р спец. Ристе Јовановски евидентирани се три лица ; две на 18 и 19 години-од машки пол и една женска личност на 21 година.

Сите тројца имаат лесна клиничка слика и се наоѓаат на домашни лекување.

м.д.