ЈП Комуналец денеска решава повеќе годишен проблем на жителите во с. Марена , на потегот пред фирма Анел-Маг покрај патот во с. Марена се изработува нова канализациона линија со профил F-400 и должина од 90 метри.z„ се наведува во информацијата од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

117111080_2802582533299123_6982389980354226474_o