ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Поради интензивни градежни активности на ул.Шишка кои ќе продолжат до 23 часот, се апелира до возачите на тешки товарни возила, за излез и влез во Кавадарци да го користат регионалниот пат Кавадарци - Росоман. Апелираме поради безбедносни причини и одвивањето на сообраќајот по една коловозна лента, кој во моментот се одвива отежнато поради големиот број на тешки товарни возила. Ви благодариме на разбирањето.

Со почит, Кабинет на Градоначалник