МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Општинската организиција на Црвен крст Кавадрци се одржа 12- та крводарителска акција ова година.Според распложението на крвoдарителите и денешната активност беше успешна со оглед на големиот одзив . Ова година имаме 344 крводарувања во Општинава.

За текот на ова акција ни говори Прим. Д-р Горан Андонов спец,. трансфузиолог.

м.д.