По вчерашната објава на Тања Каракамишева за објавената фотографија со членска книшка на СДСМ,и барањето за извинување од страна на градоначалникот Митко Јанчев , таа денеска на нејзиниот профил објави дека му се извинува .

Во нејзиниот статус објавен ова утро се наведува;

„Утринава ме "бомбардираа" вести и телефонски јавувања од провладините медиуми дека Митко Јанчев ќе ме тужел поради објавата за членската книшка.

Не знам колку е информиран господинов, но оваа фотографија е јавно достапна и не е за прв пат објавена кај мене, што значи не е ексклузивна вест.

Галиба ќе треба да ги тужи сите на твитер!Самиот факт дека целиот провладин медиумски сервис се покрена да го објави демантот на Јанчев зборува повеќе од самата книшка.

Со оглед дека сум професионалец и пред се, човек, му упатувам извинување доколку на каков било начин сум придонела да се почувствува навреден од објавата.“- се наведува во извинувањето на ФБ,

https://fokus.mk/mitko-janchev-ke-ja-tuzhi-karakamisheva-pred-nadlezhnite-organi-neka-pojasnuva-dali-taa-napravila-falsifikat-ili-nekoj-i-go-dal/

50436393_2151264591624099_3465203618985017344_n.jpg