МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Волонтерите на Црвен Крст со наша помош организираат возење на велосипеди. Учеството е 150ден. Патеката за возење е предвидена од црквата Св. Петка до Брана Моклиште во недела (30.08.2020) од 17:00h. Најава за учество на тел.075 605 928 Собраните сретства и целата организација е наменета се со цел да му помогнеме на малиот Христијан. Со ❤️ за Христијан!