Амбасадорот на СР Германија Анке Холштајн се сретна и разговараше со градоначалникот на Општна Кавадарци Митко Јанчев.Taa денеска претпладне го посети и „Дрекселмајер“

-„Германија е голем економски партнер на Кавадарци и соработката ќе продолжи и во иднина„-рече Јанчев.

119565752_334426434650382_8670368134757618738_n 119583126_748241825725471_7178459711060712664_n