МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Тројца граѓани од Кавадарци се регистрирани како позитувни на Ковид 19, еден во Неготино .Еден од позитувните а наставничка.Поради тоа сите деца кои таа ги учела се во самоизолација а просторот каде престојувале е дизинфициран.Позитивните кои се евидентиурани с е на возраст од 30 до 61 година.Позитивните имаат ЛКС и се на домашно лекување.