МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-Директорот на Општа болница со проширена надлежност Кавадарци Д-р Диме Коцев се заблагодари на Компаниите :ДМ Скопје и ИГМ-ТРЕЈД за донацијата, Апарат за анестезиологија за оперативната Гинеколошка сала, со што здравствената заштита кај нас се поткрева на повисоко ниво.Набавени апарати за дезинфекција и стерилизација кои исто така е донација на ИГМ Трејд.

-Ковид пандемијата во Кавадарци под контрола .