МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општината Кавадарци преку ангажираната оператива на фирмата „Пер инжинеринг“ реализира проект за изградба на потпорен ѕид на крак од ул.„Методи Џунов-Џико“. Се работи за дооформување на постоен потпорен ѕид, со што ќе се обезбеди целосна стабилизација на земјиштето. Неговата изградба ќе овозможи спречување на евентуално лизгалиште, со што ќе ја заштити сообраќајницата како и околните куќи од евентуално оштетување, Проектот се реализира на барање на граѓаните од тој дел на Кавадарци.

153559072_2973165689574139_3480097854897178866_n 153616988_2973165686240806_1561386683170329116_n 153673041_2973165682907473_1719770702919192860_n