МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Интегрален текст

„Пратеничката на СДСМ Даниела Колева, на грбот на студентите се обидува да добие ситни политички поени преку промоција на предлог законски решенија кои се со одложено време за после неколку месеци, а притоа не кажува дека има постојно законско решение кое е едногласно изгласан од претходниот собраниски состав, којшто е многу подобар од сегашниот предлог а министерката Мила Царовска од само нејзе познати причини не го спроведува и со тоа директно прави штета на студентите и нивните семејства. Ја повикуваме пратеничката Колева да ги извади розевите очила и да ги посети студентите на факултетите и домовите и лично да се увери колкава е штетата направена врз студентите од владеењето на СДСМ во овие 4 години. СДСМ како на централно така и на локално ниво со ефтин популизам се обидува да ги придобие идните интелектуалци во Македонија, кои веќе поодамна кренаа раце од оваа ненародна и корумпирана власт.“

ОК ВМРО ДПМНЕ-Кавадарци .