МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Известување, од ЈП Паркинг... Се известуваат корисниците на јавен паркинг дека утре, 17.07.2021 година, од 06:00 часот, поради изведување на градежни работи на ул.„Илинденска на потегот од "раскрсницата кај тобако „Ферчо" до раскрсницата кај “Уни Банка" улицата ќе биде затворена за сообраќај. Се замолуваат сите корисници на моторни возила, да ги отстранат своите возила од овој дел од ул.„Илинденска„ и да ги паркираат на соседните зони за паркирање. Со почит, ЈП ПАРКИНГ Кавадарци.