МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Kaндидатот за пратеник на Коалицијата За подобра Македонија-Весна Пемова , во ИЕ 4 , денеска на прес конференцијката говореше за проектите на Коалицијата наменети за Општина Кавадарци:Видео запис.