На Прес конференцијата на ОО на СДСМ Кавадарци говореше Павле Богев претеседател на ЛК на СДСМ Кавадарци.Тој зборуваше за инвестирањето на ова партија во спортот.

154592160_211038027425356_4796271508188975679_n