МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Oва лето се изведуваат реконструкциски работи во СОУ,,Добри Даскалов,, најстарото училиште од ваков тип во Кавадарци.Градоначалникот Митко Јанчев денесака направи увид во сработеното, со директорката на гимназијатa Jaсмина Чулева.