МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претставници на ,,Здужението на лозаро- овоштари од Кавадарци и други Здруженија на земјоделци вчера имаа средба со Министерот за земјоделие Аријанит ХОЏА.

За заклучоците од средбата имаме изјава соопштена на прес конференција .

-Дано Јошев – претседател на ,,Здужение на лозаро-овоштари,,

44500 99999