МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општинскиот Совет за безбедност на сообраќајот на патиштата со Локалната смоуправа и Советот на Општината, како и Превентивнота сообраќајна служба при ОВР Кавадарци и три авто школи,СТАРТ, АЛФ И БЕЗБЕДНОСТ денеска организираа акција.Таргет беа земјоделските сообраќани машини.

Имено необележените трактори, кои имаа дефектни или оштетени уреди за сигнализација добија флуорисцентни налепници .Целта е навечер да бидат соодветно светлосно одбележани и видливи за останатите учесници во сообраќајот, за да се превенираат сообраќајни незгоди

Изјави на:Љупчо Лазов-престседател на ОСБСК

Ристо Сакалиев претседтекн на ОСК

Ристиќ – инспектор за превенција во сообраќај.

м.д.

240987082_375860397538659_6869991303918193242_n 241136487_368067181463863_8233379918954205986_n 241137927_1451925658521317_7374675554951414321_n 241139501_302565951644523_4808001146459245072_n 241140560_396926958457506_5623656913369420365_n 241142013_608074096846808_444845993406859134_n 241144815_310471594175242_1739102551793595022_n