ПОЖАРОТ НА ВИКЕНДИЧКА ВО МОКЛИШТЕ ЕЛОКАЛИЗИРА

ПОПЛАДНЕВО ИЗБУВНА ПОЖАР НА ВИКЕНДИЧКА ВО ЛОКЛИТЕТОТ МОКЛИШТЕ.ИНТЕРВЕНЦИЈАТА НА ПРОТИВПОЖАРНАТА ТЕРИТОРИЈАЛНА ЕДИНИЦА БЕШЕ БРЗА И ПОЖАРОТ Е ЛОКАЛИЗИРАН.СЕ ГАСНЕЛО Е СО ТРИ ВОЗИЛА И СЕДУМ ПОЖАРНИКАРИ.

м.димитров