МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Поповод 11 октомври-СДСМ предводена од кандидатот за градоначалник Горан Тодоров и носителот на Советничката чиста Д-р Диме Коцев и кандидати за советници положија цвеќе на споменици од НОБ во Тиквешијата.

222