МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Се разубавува и хотирктикултурно уредува дел од УЗ„Киро Крстев,,.Конкрертно информираме за поплочувањето на тротоар на ул.,,Методија Џунов Џико,, и уредување на долот ,,Калница,, каде , спооред најавите треба да се стави и настрешница. Изведувач на работите е фирмата ,,Павер Трејд,, . Вкупната квадратура за поплочување е 1.920 метри квадратни, информираат од кабинетот на градоналникот на Кавадарци.

246232216_3144942939063079_2911712940212400388_n 246302016_3144942845729755_1930904849101222046_n 246417988_3144942982396408_7547575067346292042_n