МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По повод 1-ви декември -Светскиот ден за борба против ХИВ-вирусот на учениците од 9-тто одделение им беа одржани едукативни работилници со презентации. На истата имаа можност да добијат информации за опасноста од ХИВ-вирусот и како да го заштитат личното здравје, како дел од општественото здравје. 261934856_4728285783898759_313521630849173489_n 261990368_4728285560565448_2118507227005510292_n