МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев разговараше со Војциех Тицински-Полски амбасадор во Македонија.Полската влада со грант го подржа опремувањетио на кабинетот по биологија и хемија во ООУ „Димката Ангелов Габерот“ во Кавадарци.

Тие рекоа дека соработката ќе продолжи и во наредниот период на други проекти.